Transport & containerverhuur

Loon- en Transportbedrijf Bruurs vof is een transportbedrijf dat zich richt op wegenbouwbedrijven, overheden en particulieren.

Het accent ligt op het vervoeren van los gestorte producten zoals grond, diverse soorten zand en grind, puin en overige bouwstoffen. Doordat de meeste kippers voorzien zijn van een autolaadkraan kunnen ze zelfstandig laden en lossen.

Containerverhuur

Ook zijn wij actief in containerverhuur. Wij beschikken over eigen vrachtwagens met een haakarm- of kabelsysteem. Deze vervoersmiddelen zijn ook meteen de ruggengraat voor de containerverhuur-afdeling van het bedrijf. Wij verhuren containers van 6 tot 50m3 voor het afvoeren van al uw afval zoals zand, grond, hout, puin en bouwafval. Afhankelijk van u wensen of klus hebben wij diverse maten en uitvoeringen. Ook het legen van containers gaat in overleg met u.

Meer informatie over onze containers vindt u

Hierbij horen ook de dieplader voor het verplaatsen van bouwmachines.

Voor transport van grotere hoeveelheden of grotere afstanden zijn we in bezit van kippertrailers. Deze zijn uitgerust met overdruk, zodat ze ook bij saneringen kunnen worden ingezet. Uiteraard zijn onze chauffeurs gekeurd voor het werken met verontreinigde grond.

Gladheidsbestrijding

Tijdens de natte en koude winters zetten wij ons materieel in ten behoeve van de gladheidsbestrijding.

Wij verzorgen mede de gladheidsbestrijding voor rijkswaterstaat en daarnaast sinds een aantal jaren ook voor particulieren en bedrijven. Hierin staan wij dag en nacht voor u klaar om in eigen beheer of via oproep voor een hoge veiligheidsfactor op de weg te zorgen. Dit gebeurt op preventieve basis of bij actuele neerslag. Niet alleen de rijkswegen, maar ook parkeerplaatsen, privé terreinen en bedrijfsterreinen vormen de basis voor onze gladheidsbestrijding.

Voor een overzicht van ons complete machinepark kunt u terecht op de website van Entreeding.